Голям скандал се разрази в Русия след признанието на 7-годишния син на легендата Евгени Плюшченко - Александър, че е принуден да заработва пари с активност в социалните мрежи.

Малкият фигурист има сериозна фенска маса (над 500 хиляди души) в Instagram с псевдонима Гном Гномич и разкри, че прави всичко там по принуда.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Това не е моята страница, а онова, което мама и татко искат. Не ми харесва да правя всичко това в интернет и не ми е интересно, но ми казаха, че трябва и аз го правя. Утре ми е почивен ден от тренировки, но ще трябва да снимам видео за социалните мрежи", призна малкият Плюшченко по време на тв участие в шоу по "Първи канал".

В социалните мрежи веднага скочиха на звездните родители на Александър - звездата Евгени Плюшченко и тв продуцентката Яна Рудковская с обвинения, че са съсипали детството на сина си заради болни амбиции.

Припомняме, че малкият Плюшченко заработва по 150 хиляди евро на година от реклами  участия в шоу програми, а банковата му сметка вече е доста сериозна, макар да е едва на седем години.