Председателят на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се разплака в ефира на bTV и допълни, че напоследък все по-често й се случва да рони сълзи.

Повод за тазвечершната емоция стана видео, в което учителката от от 1 до 4 клас г-жа Венета Маркова разказа каква е била малката Илиана в училище. "Наричахме я Ани, помня как събираше и водеше другите на стадиона. Много внимателна, амбициозна и упорита", заяви учителката, показвайки снимки, а след края на видеото Раева не успя да спре сълзите си.

Илиана Раева с апел към новата власт 

"Напоследък се случва нещо с мен, защото плача много често. Дали за нещо по телевизията, дали за нещо, което е направила внучката ми, а съм забранила в залата да се плаче. Явно имам много неизплакани сълзи.

Ако ме гледа в момента, искам да й кажа, че има огромно значение за моето оформяне като личност. Дала ми е много любов. Другарката Маркова, така я наричахме. Моята учителка от 1 до 4 клас. Спомням си, че от малка имам лидерски качества. Обичах да раздавам правосъдие. Разделяхме се на банди, а аз бях командир на момчетата. Това ми е помогнало да не се притеснявам от разговори с хора на високи постове", призна Раева.

Winbet - победата е емоция! (18+)