Българският волейболен специалист Пламен Константинов бе избран за най-добър треньор в руската Суперлигата. Бившият национален селекционер изведе Локомотив (Новосибирск) до първа историческа титла. Това стана след изиграването на редовния сезон и преди “Финалната шестица”, която не се изигра заради световната пандемия с коронавирус. Местната федерация определи Локомотив за шампион.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

“Пламен Константинов реши да не прави големи промени след не най-успешния минал сезон и продължи системното развитие на отбора. Той не правеше резки промени, намери подход към всеки играч и създаде колектив, в който всеки е готов да помогне на всеки. В същото време Локомотив стана най-силния и най-стабилен отбор, който не блестеше, но бе смъртоносно ефективен. Във всички елементи “железничарите” показаха много високо ниво.

Локомотив заслужено спечели редовния сезон в Суперлигата и почти достигна до финала в турнира за Купата на CEV, което също е отличен резултат”, се казва в материал в сайта на големия гранд Динамо (Москва).