Винаги, когато клубният сезон приближи своя край, футболните фенове са развълнувани от очакваната кулминация. Но и са наясно, че след като станат ясни шампионите, след като си изиграят всички финали, за няколко седмици напред няма да имат особено много възможности да се радват на любимата игра. А какво могат да търсят любителите на залозите в период, в който мачовете вече не са всекидневие или пък се играят двубои на други континенти и отборите не са добре познати? Един от адекватните отговори са дългосрочните залози, а в winbet bg могат да се открият интересни варианти в това отношение.

Вече се приемат прогнози за Световното първенство

Без съмнение най-голямото събитие на годината е Мондиал 2022. Но този път мачовете за Световната купа няма да се играят през юни и юли, както сме свикнали. Причина за това е страната, която ще приеме шампионата на планетата - Катар е доста екзотична дестинация за футбол, а температурите през лятото са убийствени. Затова Световното първенство за първи път във вече близо едновековната си история ще се проведе в периода ноември-декември. А в Winbet bg прогнози за Мондиала започнаха да се приемат още след жребия, въпреки че все още не са определени всички участници в турнира.

Какви са вариантите за дългосрочни залози за планетарния шампионат? Разнообразието е значително. Естествено, присъства най-главният въпрос - кой ще стане световен шампион. За момента като основен фаворит се очертава Бразилия, но шансовете на Англия, Франция, Испания и Аржентина също се котират добре. Трябва да отбележим, че половин година преди старта на Мондиал 2022 не откриваме коефициент под 5.00 в Winbet bg при предвижданията за носител на Световната купа в Катар.

Още отсега могат да се дават прогнози и на конкретни мачове. Повечето потребители биха изчакали двубоите все пак да наближат, за да имат по-добра представа в каква форма се намират отборите. Но пък може да се правят дългосрочни залози кой ще излезе от групата, до каква фаза ще достигне този или онзи тим, кой футболист ще стане голмайстор на турнира и т.н. Всички тези опции са налице, а бетинг маниаците могат да действа отсега.

Да не забравяме за другите спортове

Говорейки за предвиждания с по-дълъг хоризонт във времето, нека да не се ограничаваме само с футбола. Разбира се, нормално още след приключване на сезон 2021/22 (или няколко седмици след това) да започнат да се приемат залози кой ще стане шампион на Англия или Италия през сезон 2022/23 или пък кой ще вдигне трофея в Шампионската лига през следващата година.

Но ако не искаме да гледаме чак толкова далеч, можем да насочим внимание към тенис или Формула 1. Турнирите на корта или състезанията на писта вървят едни след други, седмица за седмица, в рамките на месеца се определят победителите в различни надпревари. Фокусът в Winbet bg е насочен към Големия шлем, където могат да се правя прогнози за шампиона на практика във всеки момент.

А какъв е смисълът от дългосрочните залози? Обикновено при тях откриваме по-високи коефициенти, това е безспорно предимство. Минусът е, че “затваряме” пари на такава прогноза и чакаме седмици или месеци крайния изход, преди да се изясни дали печелим или не. Но понякога наистина си струва.