ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Новият министър на младежта и спорта Мариана Георгиева проведе първа среща с голяма част от ръководителите и легендарни спортни хора у нас. На срещата присъстваха Стефка Костадинова, Христо Стоичков, Валентин Йорданов, Ваня Гешева, Мария Гроздева, Георги Янакиев, Йорданка Благоева, Евгения Раданова, Таня Богомилова, Георги Глушков, Стефан Китов, както и генералният секретар на БОК Белчо Горанов.

”Ако се грижите за спортистите и спортните хора ще се грижат за вас и ще стоят до нас”, каза Христо Стоичков. ”В спорта има много проблеми, ще ви помагаме с каквото можем”, допълни и Валентин Йорданов.

”Много съм респектирана от всички вас, от спортните идоли, които виждам тук – каза министър Георгиева. - Имам амбицията да опровергая твърденията на тези, които казват, че съм далеч от спорта. В мен има много сила, борбеност и воля за промени. Аз съм представител на държавата и ще търся обективност между държавата и спортните структури. Но искам и федерациите да погледнат добронамерено към мен и всички да спазват строго всички правила."

Марияна Георгиева обяви, че няма да остави и проблема със стрелбата. „Смятам, че с воля, баланс и компетентност нещата ще се решат”, допълни тя./БЛИЦ