Руската фигуристка Камила Валиева публикува първи  пост в социалните врежи, след като се прибра от Игрите в Пекин. Тя благодари на треньорите си за проявения професионализъм и подкрепата към нея.

Валиева се забърка в грандиозен допинг скандал, което повлия на представянето ѝ във волната програма при жените-единично, което я нареди на 4-ото място, след като беше убедителен лидер след кратката програма. Между двете състезания тя беше изслушана от Спортния арбитражен съд в Лозана (КАС), след което ѝ позволиха да участва в индивидуалната надпревара.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

В отборната надпревара руснаците спечелиха златото, но заради разследването около 15-годишната спортистка медалите още не са раздадени, а възможността тимът да не получи злато е голяма.

"Първата ми Олимпиада приключи и искам да благодаря на тези, които ме водиха към това най-голямо събитие в живота на спортиста - треньорите ми: Етери  Георгиевна, Сергей Викторович, Даниил Маркович. Вие сте абсолютни майстори в своята област! И вие не само тренирате, но и учите как да преодоляваме себе си, което помага не само в спорта, но и в живота. С вас се чувствам защитена и способна да мина през всяко изпитание. Благодаря, че ми помагате да бъда силна", написа спортистката.