Другият арестуван с Асен Бербатов при полицейската акция в Благоевград е неговото ново гадже Ани, пише „Телеграф“. От местната полиция потвърдили пред изданието, че новата любов на Бербатов-брат Ани е крила доза кокаин в дамската си чанта.

Както е известно, вчера Асен Бербатов беше арестуван заедно със свой съучастник в района на магазин „Метро“, където разпространил 1,71 грама кокаин на И.К.Б. Впоследствие клиентът станал свидетел срещу брата на бившия национал.

Асен Бербатов е бил разработван от криминалистите в родния си Благоевград от около два месеца. Така станало ясно, че пласира най-скъпата дрога – кокаин. Ченгетата решили да го завържат, след като реализира сделка.

Проследили го, докато се прибира с новото си гадже – 28-годишната Ани, от София към Благоевград. Асен прадал две дози кока за по 150 лв на клиент, а след това се метнал в автомобила, който бил управляван от жената, и продължили към града.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

След като се отдалечили достатъчно, полицаите арестували клиента, а малко по-късно същото сторили с Асен и Ани. По време на обиска в якето на брата на футболиста били открити две дози кокаин, обясниха от прокуратурата. В дамската чанта на гаджето му била скътана още една доза и 2,4 грама канабис.

37-годишният Асен е оставен за 72 часа в ареста. Една нощ зад решетките преспала и Ани. Клиентът им, който също е пренощувал под стража, е дал пълни показания срещу Бербатов-брат.

При обиски в апартамента, в който живеел Асен Бербатов, били открити пари и няколко мобилни телефона. Той е обвинен в разпространение на наркотици, а Ани за притежание на дрога.