Ако сме обърнали повече внимание на слот машините или ротативки, както можем да ги открием в онлайн казината, най-вероятно вече знаем, че те са изключително много и често улавят най-различна тематика. Все повече студиа работят в тази посока и се стремят да доставят колкото се може повече изненади за своята аудитория. Принципът на работа винаги е идентичен и тук индивидуалните печалби, както и големите прогресивни джакпоти, се печелят на случаен принцип, оставяйки всичко на шанса и късмета. И за да има разнообразие и предлагане на повече забавление, какъвто е смисълът на този вид игри, повечето платформи предлагат най-различни опции за всеки един истински почитател. Но в последно време, една интересна идея ни кара да насочим вниманието си към пиратите. Авантюристите, които обикалят моретата, борят се за своето съкровище и винаги плават с бутилка ром. Точно на слот игрите с това предложение ще обърнем внимание:

1. Ако искате да се насладите на големи предизвикателства и да им се радвате, препоръчваме да обърнете внимание на играта "Skulls Up". Символите са изключително приятни, можете да откривате съкровища, бутилката с ром, дори маймунката и папагала са налични и носят по-сериозни успехи. Интересното е, че анализаторите са изчислили и броя на печелившите линии - 1944 и това трябва да ни подсказва, че е много хубаво да бъдете пират, просто си заслужава. Черепите са така наречените диви символи, които могат да попълнят липсата на печелившия символ.

2. Hook Heroes ще ни запознае с някои популярни пирати, които обаче изглеждат достатъчно приятно и дори забавно, играта има много красива графика и анимация, а самите символи, освен пиратите, включват и онези от картите за игра. Това предложение е пуснато през 2015 г. и до този момент има много други капитани, които се състезават за наградата. Офертата идва с много бонуси, което означава, че винаги ще бъдете на пиратска висота.

3. 1429 Uncharted Seas е игра, която има много иновативен подход. Впрочем ще открием много пиратски тематики в платформата на betwinner, a това предложение определено е едно от любимите. Вместо популярното сменяне на символи, барабаните са визуално скрити зад пиратска карта. Пригответе се за среща с русалки, различни мистични животни, които се крият в морето и разбира се, още много други интересни символи, които някога са разкрасявали пътя към съкровищата.

4. Pirate Gold е игра, която ни изпраща изцяло в символиката на това предложение, веднага ще забележим, че пред нас се открива типичната картина - кораби, синьото море и някои от най-необходимите елементи за търсенето на по-сериозни успехи. Играта често се смята за едно особено желано предложение, след като предлага и сериозен джакпот. Пиратите са щедри хора и често допълват забавлението с помощта на безплатни завъртания и допълнителни бонуси. Бутилката с ром не присъства в комплекта.

5. Pirates Plenty е много красива и добре оформена слот машина, която малко ще ни върне в доброто време, когато Карибски пирати бяха вълнуваща поредица. Тук всичко е изпипано с красиви символи, ще видим любимите кремаклии, монети със символи на карти и дори топове за кораба. Целта е да откриете карта и така да отключите допълнителни бонус игри. Маймунките ще помогнат за успехите в това отношение и няма да разочароват никого, дори и ако някоя печеливша линия не се изпълнява, те ще се притекат на помощ.