ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият хандбалист Милош Меденица е арестуван на летището в Белград. В гащите му са открити осем грама хероин, които се е опитвал да качи на самолета. Бившият играч на Цървена звезда е оказал съпротива при задържането си и опитал да нападне полицаите.

Меденица направил впечатление на граничен служител на летището, тъй като нервно пристъпвал от крак на крак. Често напускал опашката за чекиране и след това се връщал. Заради това служителите на реда са му поискали документите за проверка.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Бившият спортист започнал да крещи и да иска обяснение за действията на полицаите. Те го помолили да ги придружи до служебните помещения и тогава Меденица започнал панически да звъни по телефона.

Униформените опитали да му вземат апарата, но той започнал да ги блъска и побегнал. Заради силната му мускулатура били повикани на помощ служители на специалните части.

Това не е първият случай, в който Милош Меденица се забърква в скандал. По време на престоя си като играч на Цървена звезда през 2014 г. той е лишен от състезателни права за четири години заради употреба на допинг.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК