Най-добрият професионален български боксьор Кубрат Пулев беше доволен след 13-ата си поредна победа на. Тази вечер Кобрата смаза украинеца Максим Педиура.

“Бях по-бърз от него и по-подвижен, това ми беше основно оръжие. Много хорски мнения имаше, че съперникът ще изкара не повече от 3-4 рунда, но им казах, че украинец никога не е за подценяване. Това са трудни боксьори, които не се свалят толкова лесно. Всеки иска да го нокаутирам, но не забравяйте, че ако не успея, как ще изиграя рундовете до края. Той беше крив, неудобен боксьор, държи на бой. С една монотонна игра, не можеш да я прецениш отникъде, но и не можеш да го довършиш, както трябва”, коментира Пулев.

“Чувствам се много добре, не знам дали има някой, който да ме спре. Ще играя за европейска титла през октомври срещу ирландец. Той ми каза, че ще му трябва повече време за подготовка. До тогава ще се подготвим и ще гледаме да вземем титлата. С време не мога да се ангажирам, но братята Кличко нека ме чакат, идвам”, завърши българинът./БЛИЦ