Betway е надежден и изключително добре познат на бетинг аудиторията букмейкър. Той е на пазара още от далечната 2006-та година, когато шеметно дебютира на международната сцена и за нула време събра многохилядна аудитория. Благодарение на изцяло лицензирания вече от НАП betway.bg сайт към нея вече могат да се присъединят и родните почитатели на спортните залози. На тази платформа те ще открият широко разнообразие от спортни дисциплини, лиги и турнири. Повечето мачове предоставят възможност и за предварителни залози, и за такива в реално време. Нека разгледаме как се представя Betway в своята live бетинг услуга.

Къде да намерим залози на живо в Betway?

Не си правете труда да търсите секция Live или На живо. Факт е, че обичайната практика за букмейкърите, особено за водещите, какъвто е и Betway, е да отделя в отделни категории предварителните от залозите на живо. В този сайт обаче нещата стоят по-простичък начин. За да откриете залозите в реално време, трябва да влезете в секция Спортове. Тя се намира в горното меню на платформата. От там ще се озовете в нова страница, където на практика са налични всички видове залози, включително и live. За да разберете за кои дисциплини са предвидени залози на живо, погледнете в лявата част на вашия екран. Там се намира списъкът с всички видове спортове, налични в Betway. Те са близо 30 и включват както водещи дисциплини като футбол, тенис и баскетбол, така и по-нестандартни такива от типа на футзал, снукър и други. Спортовете, в които има актуални към всеки конкретен момент залози на живо, е маркиран със специална зелена икона „live”. Нашето наблюдение е, че почти през цялото време тази икона е налична за секция футбол, тенис, баскетбол и електронни спортове. Избирайки, който и да е спорт, ще се озовете на нова страница. В центъра й има едно основно меню, като първият линк от него е На живо. Изберете го, за да видите всички live залози актуални за момента.

Заслужават ли си залозите на живо в Betway?

Категорично си заслужават! Определено, можем да кажем, че залозите на живо в тази платформа са на високо ниво, но най-вече достатъчно на брой през всяко време от денонощието, за да имат широк избор всички потребители. Освен това, наблюдаваме следните предимства при залозите на живо в Betway:

  • Коефициентите са на доста добро ниво. Голяма част от тях са по-високи от средните на пазара. Разбира се, това зависи и от конкретната дисциплина, лига и събития.
  • През цялото време получавате графика с движенията на коефициентите в реално време. Това е доста сполучлива услуга, особено за опитните играчи, които залагат на много събития на живо по едно и също време.
  • В реално време можете да проследите и всичко случващо се на терена в мача от всяка дисциплина със залози на живо. Това става благодарение на специалната анимирана графика. Тя отчита важни събития, но не само точни попадения, ами и индикатори за промяна в развоя на играта като показване на жълт или червен картон, владеене на топката и други.
  • За някои събития от Betway ще ви предоставят и опцията да ги проследите на живо. Live streaming услугата в този сайт е доста надеждна, не засича и е напълно безплатна за всички клиенти на оператора.
  • Обхватът на пазарите в залозите на живо е доста широк. На практика, почти всички видове маркети, налични за предварителни залози, са достъпни и за поставяне на прогноза в реално време.

Live залозите в Betway са определено една от силните страни на букмейкъра. Услугата е изградена по перфектен начин и предлага всички актуални и модерни опции и функции за перфектно потребителско преживяване.