Betway е водещ международен букмейкър. От самото си създаване през 2006-та година до момента той събира опитни играчи и новобранци в спортните залози от цял свят, като предлага отлична програма със събития от всякакъв ранг. През месец март тази година се появи и betway bg – официалната версия на букмейкърския сайт за родния пазар. Платформата е напълно легална и лицензирана и вече предизвика истински фурор сред местната аудитория. Освен със страхотната си стартова оферта сайтът събира погледите и прави впечатление с богатата си спортна програма.

В Betway можете да правите предварителни и залози на живо 24 часа в денонощието, стига да имате 18 години и успешно да сте преминали през процедурата по регистрация. Тя отнема не повече от 5 минути и ви дава правото да се забавлявате часове наред на удобната и лесна за навигация платформа. След като влезете в сайта, през менюто в горната му част, изберете Спортове. През този бърз линк ще получите достъп до всички актуални събития, на които можете да залагате.

Наличните спортове в Betway са поместени в лявата част на вашия екран. Ако трябва да сме конкретни, на този сайт можете да поставяте залози на събития от близо 30 различни дисциплини. Сред тях попадат както водещи спортове, така и екзотични такива, на които също си струва да обърнете внимание. Все пак, както е и при повечето популярни букмейкъри, и в Betway на фокус са следните дисциплини: футбол, тенис, баскетбол, електронни спортове и бойните изкуства. Именно те заемат челните позиции в списъка с всички налични видове спорт. В дъното на този списък ще намерите и доста интригуващи дисциплини, ако предпочитате по-нестандартните залози. В Betway, например, можете да залагате на футзал, колоездене, снукър, тенис на маса, нандбал и много други.

Водещите спортове в Betway са представени от множество световни лиги и национални първенства от цял свят. За да разгледате кои са те, просто трябва да кликнете върху конкретната дисциплина. Така например, ако натиснете върху футбол, ще се озовете на нова страница, в чиято централна част са подредени топ лигите, а по-надолу ще откриете бърз достъп до наличните за конкретния момент залози на живо, акценти, предстоящи събития и залози за краен победител. Разбира се, Betway предлага широко покритие на следните пазари: Първа професионална лига на България, Висшата лига в Англия, Ла Лига в Испания, италианска Серия А, немската Бундеслига и френската Лига 1. От международните турнири на челни позиции са събитията от Лига Европа и Шампионската лига. Ако искате да заложите на мач от друго първенство, в падащото меню със заглавие Избери лига ще откриете доста интересни предложения от различни държави, а дори и футбол за жени.

По подобен мащабен и вълнуващ начин са представени и събитията от останалите водещи спортове в Betway. Тенис секцията е изключително богата на мачове както от основните големи първенства, така и от турнири с по-малък награден фонд, включително и национални.

Отлично впечатление прави и секцията с електронни спортове в Betway. Последните станаха доста популярни напоследък и операторът им засвидетелства дължимото внимание. В повечето случаи акцент в тази секция на спортната страница на букмейкъра са събития в следните категории: CS:GO и Dota.

Това е една малка част от атрактивната спортна секция на Betway. Разгледайте я подробно, като за целта можете да го направите като посетител на сайта, тоест без необходимост да се регистрирате.