Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и Христо Стоичков инспектираха ремонтните дейности на спортна зала “Стоян Николов” в Етрополе.
 
Кметът на града Димитър Димитров и народният представител от ГЕРБ Мартин Тинчев също присъстваха по време на инспекцията.

“Във футболния ни клуб “Чавдар” имаме около 140 деца, а в останалите спортове тренират общо 400 момчета и момичета. Тази зала ще ни помогне много за подготовката на всички отбори”, поясни кметът на Етрополе на министър Кралев.

В момента се прави основен ремонт на залата за футбол по проект, внесен от Община Етрополе и финансиран от ММС на стойност 116 533 лв.

“През зимата децата нямаше къде да тренират. Сега тази зала ще ни помогне да водим пълноценна подготовка през цялата година. Строителите обещаха всичко да приключи максимум до началото на декември и обектът да бъде напълно готов. Правят се нови бани, сменя се дограма и се подновяват съблекалните”, заяви Христо Стоичков.

След инспекцията на строежа министър Кралев и Стоичков разгледаха и уникалния комплекс на ФК “Чавдар” -  Етрополе, където стадионът отговаря на всички европейски изисквания и е с цели две козирки.

Двамата разговаряха с момичетата от отбора по волейбол на ЦПСМ, който е на подготовка в Етрополе, след което присъстваха и на тренировката на юношите на “Чавдар”.