За пореден път отговорих на лъжите на некомпетентния човек, който в момента временно заема поста министър на спорта. Toва написа Красен Кралев във "Фейсбук", след като по-рано днес наследникът му Андрей Кузманов обяви, че Сметната палата започва проверка в спортното министерство.

"Андрей Кузманов явно робува на максимата, че една лъжа, повторена 100 пъти, става истина!", каза Кралев в интервю за NOVA.

"Смешно е, че действащ министър не може да направи разлика между процедури с пряко възлагане и процедури по Закона за обществените поръчки. Всички договори за строителство на физкултурни салони са сключени по реда на ЗОП. Авансовите плащания са направени по законови процедури със стопроцентова гаранция за завършване на обектите. Процедурите са абсолютно прозрачни и е спазена всяка буква на закона. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Вместо да ровят по кашоните и да казват една и съща лъжа всеки път, когато видят микрофон, ги призовавам да започнат да работят! Минаха два месеца откакто узурпираха властта и не правят нищо!

Защо Андрей Кузманов не отговори на моя въпрос - защо не е проведена процедурата за избор на строителен надзор?", пита Кралев и добавя:

"Единствената причина да не се строят салони в момента е бездействието на Кузманов.

Нагла лъжа е, че са сключени договори с едни и същи фирми. Участниците в поръчки могат свободно да се сдружават, информацията и за това е публична!

Всяка година Сметната палата проверява ММС, досега няма открити нарушения, няма да има такива и сега. Защо Андрей Кузманов не отговори колко пъти е осъден от ММС главният му секретар ? 

ТОТО-то не пита министъра кога и дали да провежда обществените си поръчки. Кузманов щеше да знае и това, ако не беше абсолютно некомпетентен! Този човек не разбира какво чете от листчетата, които му подхвърлят".

 

️За пореден път отговорих на лъжите на некомпетентния човек, който в момента временно заема поста министър на спорта. Андрей Кузманов явно робува на максимата, че една лъжа, повторена 100 пъти, става истина! ️Смешно е, че действащ министър не може да направи разлика между процедури с пряко възлагане и процедури по Закона за обществените поръчки. Всички договори за строителство на физкултурни салони са сключени по реда на ЗОП. Авансовите плащания са направени по законови процедури със стопроцентова гаранция за завършване на обектите. Процедурите са абсолютно прозрачни и е спазена всяка буква на закона. ️Вместо да ровят по кашоните и да казват една и съща лъжа всеки път, когато видят микрофон, ги призовавам да започнат да работят! Минаха два месеца откакто узорпираха властта и не правят нищо! ️Защо Андрей Кузманов не отговори на моя въпрос - защо не е проведена процедурата за избор на строителен надзор? ️Единствената причина да не се строят салони в момента е бездействието на Кузманов. Нагла лъжа е, че са сключени договори с едни и същи фирми. Участниците в поръчки могат свободно да се сдружават, информацията и за това е публична! ️Всяка година Сметната палата проверява ММС, досега няма открити нарушения, няма да има такива и сега. Защо Андрей Кузманов не отговори колко пъти е осъден от ММС главният му секретар ? ️ТОТО-то не пита министъра кога и дали да провежда обществените си поръчки. Кузманов щеше да знае и това, ако не беше абсолютно некомпетентен! Този човек не разбира какво чете от листчетата, които му подхвърлят. *Публикувам целия запис на разговора ми с Наталия Герджикова от Нова телевизия

Публикувахте от Krassen Kralev в Сряда, 7 юли 2021 г.