Кръстникът на Цветелина Стоянова обвини федерацията и треньорите по художествена гимнастика за трагедията. Припомняме, че грацията от ансамбъла скочи от шестия етаж на блок 319 в столичния квартал "Надежда" в опит да се самоубие. Инцидентът съвпадна с новината, че Цветелина Стоянова отпадна от ансамбъла за европейското първенство в Израел. Гимнастичките заминаха във вторник сутринта за турнира, а няколко часа по-късно България бе разтърсена от ужасяващата новина.

"Не може спортист в такова състояние да се остави сам, категоричен е кръстникът на Цветелина Стоянова - треньорът по бокс Ангел Ангелов. Говорих с бащата на Цвети, той категорично каза, че момичето е споделило, че е била извадена от отбора", добави Ангелов пред Нова телевизия.

"Не може спортист в такова състояние да се остави сам. В отбора има психолози, треньорът е най-големият психолог”, каза още Ангелов, който е и треньор по бокс. „Илиана е голям спортист, тя е двигател да се допусне това положение - не знам”, добави още той.

"Да се остави това дете в такъв момент на финала на кариерата си и то преди Европейско и Олимпиада. Когато детето отказва дори да присъства като зрител на съотборничките си, това е трябвало да е сигнал, звънец, че нещо се случва”, завърши Ангелов./БЛИЦ СПОРТ

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА