Кубрат Пулев излиза тази вечер срещу руснака Александър Устинов в боксов мач в зала “Щпортхале” в Хамбург. Българинът ще защитава двете си спечелени титли – Интерконтиненталната и Европейската. Освен това днешният двубой е много по-специален, тъй като е на елиминационен принцип. Победителят от Пулев и Устинов може да си осигури мач срещу Владимир Кличко в спор за световната титла. Двубоят днес започва малко след 21:30 часа и ще бъде предаван по телевизия Диема.

“Основното му предимство е, че е много едър. Ако боксът беше сумо, може би щеше да ме бие. Ще видим какво ще се случи на ринга”, заяви Пулев.

Българинът коментира изказването на Устинов, че съдиите ще подкрепят съперника му, тъй като двубоят е в Германия, а Пулев се боксира за немски клуб. “Той много добре е разучил и знае какво може да очаква от себе си и мен. В последните моменти вижда, че няма да му е лесно и е нормално като всеки един човек да се застрахова. В момента мисля само за Устинов, след това може би ще има още един мач, чак след това може да се срещна с един от братята Кличко”, завърши Кубрат Пулев./БЛИЦ