Легендарният Патрик Клуйверт изпрати силно послание до България. То е отправено към децата и младежите на асоциация „Докосни дъгата“. 

Нидерландският футболист, носил екипите на Аякс, Милан, Барселона, Нюкасъл, Валенсия, ПСВ Айндховен и Лил, записа специално видеообръщение, в което пожелава на българските момчета и момичета късмет. В него той съветва талантите ни да тренират усилено, да се хранят здравословно и да бъдат отдадени на това, с което се занимават, защото само така наистина ще успеят да "докоснат дъгата" и да сграбчат мечтата си.

Патрик Клуйверт е поредният световноизвестен спортист, който става съпричастен към каузата на асоциация "Докосни дъгата". 

Дейностите на българската организация обхващат широк спектър от социалния живот – здравеопазване, образование, култура и спорт, а от самото си създаване, целите й са насочени изцяло към това да се подобри качеството на живот на децата и младежите в България. 

Десетки са проектите, кампаниите и инициативите на Асоциация "Докосни дъгата", залагащи на спорта като средство срещу агресията сред младите, на възпитаването им в дух на национална идентичност и родолюбие, както и на това да се търсят начини за осигуряване на средства и възможности за пълноценен живот на хронично болните деца. Един от последните проекти, по които асоциацията работи е "Младите хора - Бъдещето на България - отговорни и активни", като в дейностите по реализацията му участват редица олимпийски, световни и европейски медалисти.

 

“Шампионите споделят...”

„Шампионите споделят“ Патрик Клуйверт с послание до български младежи: Тренирайте усилено, хранете се здравословно! ️ Легендарният Патрик Клуйверт изпрати силно послание до България. То е отправено към децата и младежите на асоциация „Докосни дъгата“. Холандският футболист, носил в кариерата си екипите на Аякс, Милан, Барселона, Нюкасъл, Валенсия, ПСВ Айндховен и Лил, записа специално видеообръщение, в което пожелава на българските момчета и момичета късмет и ги съветва да тренират усилено, да се хранят здравословно и да бъдат отдадени на това, с което се занимават, защото само така наистина ще успеят да "докоснат дъгата" и да сграбчат мечтата си. Патрик Клуйверт е поредният световноизвестен спортист, който става съпричастен към каузата на асоциация "Докосни дъгата". Дейностите на българската организация обхващат широк спектър от социалния живот – здравеопазване, образование, култура и спорт, а от самото си създаване, целите й са насочени изцяло към това да се подобри качеството на живот на децата и младежите в България. Десетки са проектите, кампаниите и инициативите на Асоциация "Докосни дъгата", залагащи на спорта като средство срещу агресията сред младите, на възпитаването им в дух на национална идентичност и родолюбие, както и на това да се търсят начини за осигуряване на средства и възможности за пълноценен живот на хронично болните деца. Един от последните проекти, по които асоциацията работи е "Младите хора - Бъдещето на България - отговорни и активни", като в дейностите по реализацията му участват редица олимпийски, световни и европейски медалисти. Рубриката е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година /договор № 25-00-1/11.03.2021 г., проект № НПИМД-Н2-Т4-082/2021/, който има за цел да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословен начин на живот, здравословно хранене и физическа активност.

Публикувахте от Младите хора - Бъдещето на България - отговорни и активни в Сряда, 26 май 2021 г.