За мнозина спорът за шампионската титла в Англия може би вече не е особено интересен, но това далеч не означава, че уикендът в Премиършип ще бъде безличен. Борбата за вход в евротурнирите наесен продължава с пълна сила, а и уикендите след мачове в Шампионската лига и Лига Европа често са непредсказуеми. Затова, Специалните залози на WINBET за Висшата лига на Англия тази седмица предлагат любопитни и неподозирани възможности.

А за да бъде още по-интересно, на winbet.bg продължава турнирът WINBET Open Sport, където с вашите залози печелите точки за дневната и месечна класация за паричните награди на обща стойност 100 000 лв. За да участвате в турнира е нужно само да сте регистриран потребител на сайта, а размерът, броят и видът на направените залози са без значение. И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има и начален бонус от до 200 лв. за спортни залози.

Доверете се на головата форма на Салах 

Ливърпул понапомпа самочувствието си на унгарска земя с победата срещу РБ Лайпциг, която даде нужното спокойствие на шесткратните европейски първенци. Мохамед Салах отбеляза дежурния си гол и е единственият заслужаващ доверие нападател на „червените” в момента. Независимо, че с Рахийм Стърлинг не се засякоха на „Анфийлд”, двамата са като астрални близнаци този сезон. От седем кръга, в които английският национал се е разписал в шампионатен мач и Ливърпул не са почивали по някаква причина, Салах също е вкарал в пет от случаите. Коефициентът за над 1.5 гола общо на Стърлинг и Салах този кръг е 2.20 и си заслужава да бъде пробван. Още повече, че топреализаторът на Ливърпул два пъти не се и нуждаеше от помощ за да изпълни условието сам.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Царят на червените картони ще се вихри в събота

В 24 кръга в Англия до момента са вдигнати общо 33 червени картона. Но внимателен преглед на нарядите този уикенд показва, че четирима от петимата „най-щедри” в това отношение съдии имат наряди. Включително лидерът Майк Дийн, който изгони трима играчи в последните си три мача , а в събота ще ръководи сблъсъка на дъното Бърнли – Уест Бромич Албион. Коефициентът за над 1.5 червени картона в този кръг е 2.33.

Манчестър Юнайтед и Тотнъм имат чести проблясъци след европейски ангажимент

В Специланият залог за най-много вкарани голове, трима евроучастника се изправят срещу Манчестър Сити и Астън Вила. Правилото е, че след мач в континенталните надпревари (още повече навън), рядко следва нещо добро на домашната сцена. Но коефициент 2.25 Манчестър Юнайтед да бъде най-резултатният отбор от изброените е солиден залог по две причини. Първо: Юнайтед вкараха по три гола след европейски мач вече три пъти този сезон. И второ: този път приемат Нюкасъл, срещу които спечелиха последните си три домакинства с 4:1, 3:2 и 4:1.

Не подминавайте и Тотнъм. „Шпорите” вече имаха две грандиозни избухвания след ангажимент в Лига Европа (5:2 срещу Саутхямптън и 6:1 срещу Манчестър Юнайтед), а сега гостуват на Уест Хям, където са в серия от четири поредни победи на всички фронтове. Коефициентът Тотнъм да бъде отборът с най-много вкарани голове от изброените в Специалните залози е изкушаващ – 7.00.

Ако пък все пак се спрете на Манчестър Юнайтед защо не комбинирате и със залог за над 4.5 гола общо на двата манчестърски отбора? Сити гостуват на Арсенал, на които в ерата „Гуардиола” са отбелязали десет гола на „Емирейтс” в четири мача в Премиършип. Коефициентът за над 4.5 гола е 4.50.