Десет секси мацки предизвикаха суматоха в билярд клуб 147 в "Рилон център" в Пловдив през почивните дни. Красавиците са финалистките от конкурса Мис Бели Денс България 2011. Горещите фотоси ще влязат във визитки на хубавелките, които ще се излъчват в нощен клуб под тепената навръх 13 май, когато ще се състои конкурсът по арабски танци.

Докато стилистите подреждаха внимателно последните аксесоари, младите дами спретнаха невероятно шоу с гостите на клуба. Миските размазаха конкуренцията в импровизиран снукър турнир. Те развъртяха щеки на супер маса за аристократичния спорт.

Претендентките за титлата Мис Бели Денс България 2011 депресираха мъжете с невероятни отигравания като за висшата снукър лига. На мнозина им идеше да изядат поръчковите си щеки от безсилие срещу уменията на красавиците. Играха така, сякаш са родени и закърмени на масата за снукър, пише podtepeto. С лекота вкарваха такива топки, че шапки им свалиха някои от най-добрите родни играчи у нас.

На десетте майсторки на кръшните извивки им предстои още едно предизвикателство, този път на Мис Бели Денс България 2011. Освен победителката, на финала ще бъдат обявени и три подгласнички. Ще има и награда за най-красив костюм. Любимка на публиката ще бъде избрана онлайн в podtepeto. По време на конкурса всяко момиче ще има три минути, за да впечатли журито и публиката с мистичния си танц. /БЛИЦ

3_2.jpg
4.jpg
5.jpg