Изминаващата 2019 година предложи много емоции за феновете. Редом с триумфите, разочарованията и трагедиите, имаше и смешни моменти, които искрено развеселиха феновете.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Шоуто започна още в началото на годината, когато известният футболен треньор Жозе Моуриньо стъпи на ледената пързалка, за да даде началото на мач от Континенталната хокейна лига в Русия. Подхлъзването му се превърна в хит, а въпреки болката, която изпита португалецът, феновете бяха безпощадни и му се смяха дълго.

Кубрат Пулев определено се замеси в един от най-големите скандали в историята, след като целуна репортерката Джени Суши след победата си над Богдан Дину. Дни по-рано обаче Кобрата упражни английския си пред микрофона на апетитната Хелън Йе, чиято визия явно го накара да загуби ума и дума.

Португалският джудист от арменски произход Анри Егутидзе определено предизвика смях в интернет на турнир през май, когато беше дисквалифициран заради... мобилен телефон.

Жо Вилфред Цонга и Беноа Пер пък развеселиха феновете по време на турнира в Хале през юни, когато Пер изпусна ракетата си по време на разиграване, а двамата французи започнаха да си подават топката с крака.

Вечно усмихнатият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп също ни даде поводи да се усмихнем през изминалата година, като този път германецът разсмя всички, след като се запозна със свой двойник на пресконференция преди мач от лятното турне на тима си.

Легендата Диего Марадона също е сред хората, с които винаги е забавно. Божията ръка не спира да се наслаждава на живота и да кара мнозина да се веселят с изявите му.

 

Феновете също са важна част от случващото се в спорта. И през 2019-а те показаха, че забавно може да е не само на игрището, но и ако него. Сред тях са зрителка на конни надбягвания, която се черпи с алкохол, фен, който предлага брак на журналистка и такъв, който запази спокойствие и бирата си при нахлуването на баскетболист в публиката.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mora nje propozim per martese ne stadium , por me kapen pak pa mendje gjate punes ️️

Публикация, споделена от Gea Braha (@gea.braha) на