Първият по рода си “Wish PROTEINbar and shop” предизвика истински фурор сред любителите на тренировките и здравословното хранене в София, а няколко месеца по-късно вече обектите са над 5 (Разгледайте всички обекти) , а най-новият №6 е вече в Пловдив - на бул. "Христо Ботев" 61А.

Wish PROTEINbar and shop e иновация, която предлага здравословни домашно приготвени протеинови закуски със свежи плодове, изкусителни десерти, сурови барчета, нисковъглехидратни сандвичи, както и торти, от които да не изпитвате угризения, торти подходящи дори и за вашите незабравими поводи. Нашите здравословни закуски и здравословни десерти са чудесен избор, в тях няма захари, подсладители, консерванти. Всичко тук се овкусява с протеин, а някои неща – с мед” – разкриха от бара пред нас.

Фокусирали сме се върху най-важото хранене за деня – закуската и междинните хранения. Разчитаме на бързина и качествено обслужване. Приготвяме храната си с много любов подбирайки висококачествени продукти.

Също така в обектите ще намерите всички необходими хранителни добавки и ще получите най-добрите насоки за правилната им употреба, и надграждане на вашият режим. Всичко това се случва, наслаждавайки се на поредната хапка от домашните им протеинови десерти, от къде знаем ли…пишейки тези редове си и хапваме :P

Всеки един от обектите  вече е станал притегателна точка за хора, които не правят компромиси с храненията и избират здравословния начин на живот.

Wish PROTEINbar and shop има разнообразен таргет клиенти – подходящ е както за начинаещи – тепърва навлизащи в дебрите на здравословното хранене и начин на живот, така и за професионални спортисти и хора с напрегнато, стресово и динамично ежедневие търсещи да си набавят необходимата доза здравословна енергия. Вече предлагаме и услугата "Здравословен кетъринг".

При нашите приятели от Wish PROTEINbar and shop не само може да хапнете добре, но ще получите и професионални консултации относно храненето. “Аз правя презентация на храните според това по кое време ще приемат храната и какво искат да постигнат. Избираме най-удачното за всеки поотделно. Обяснявам на клиентите как може храната от нашия бар да се включи в техния хранителен режим по най-удачния начин”, сподели с нас един от консултантите в магазина.

Именно това, е нещото, което прави обектите на Wish PROTEINbar and shop толкова уникални и комплексни. Те не могат да се намерят никъде, а рецептите са изключителна тайна, защото са изработени специално за Бранда от екип специалисти по здравословното хранене.

Мисията, която ги мотивира и води е ясна: 

Те искат да променят вредните навици на хората, като създадат – НОВИ – ПРАВИЛНИТЕ! Искрено вярваме, че ще успеят и им желаем успех. Една промяна в храненето на ден, прави 365 промени в годината, което си е промяна за цял живот.

В заключение можем да споменем, че вече можете да си поръчате техните вкусни протеинови десерти за дома или офиса с безплатна  доставка през техният сайт - www.PROTEINbarandShop.com/ . Можете да ги намерите във FaceBook и Instagram – последвайте ги и няма да съжалявате.

Ако тяхната мисия Ви допада и желаете да сте част от нея, можете да станете техен партньор посредством Франчайз програмата им.

Коя е вашата любимата протеинова закуска? – ще се радваме да ни споделите.