ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от най-известните български политици от новото време Георги Марков направи интересен апел. Той призова Париж да се откаже от Лятната олимпиада догодина и домакинството да бъде прието от Будапеща. Причина за поста на бившия конституционен съдия са неспиращите метежи във френската столица.

„Там нещата са извън контрол. Трябва да се вземат мерки, за да не се повтори черният атентат от Лятната олимпиада в Мюнхен през 1972 година,  довел до избиването на израелски спортисти. Някои ще кажат, че е късно, но аз смятам, че има време за реакция“, категоричен бе Георги Марков пред БЛИЦ.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Няколко часа преди това той бе публикувал и пост на профила си във Фейсбук:

„Унгария има фантастична спортна база. Вижте снимките. Неслучайно Световната федерация по плуване, водна топка и другите плувни спортове местят седалището си от Лозана в Будапеща.

Маджарите направиха две световни по плуване и водна топка, а от 19 август и по  лека атлетика. Страхотни стадиони, зали и гребни канали. Невероятна хотелска база и транспорт. Най-развитото летище в Източна Европа.

За разлика  от Париж, в Будапеща няма гражданска война, грабежи и палежи. Няма миграция на ножа отнела живота на малолетни, учители, свещеници и полицаи както във френската столица.

Орбан е направил страната си сигурна за живеене, уважаваща християнството“.

Повече за горещите събития в Париж!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!