ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Родната звезда в плуването Антъни Иванов изригна с гневна публикация заради извънреден допинг тест и намекна, че може да се откаже от спорта.

Ето какво написа Антъни Иванов в Instagram:

Пиша този пост, защото ми писна от всичко около професионалните атлети, което се случва зад кулисите. В този момент си правя допинг тест извън конкретното време за тестване, който е от 5 до 6 сутринта. В басейна съм и по някакво чудо излязох и си проверих телефона. Ако не направя това, ме обвиняват, че се „крия“. Какви са тези правила? Спортистите биват наказвани, че не са на разположение за тестване 24/7. Това са само някои атлети, други имат „COVID“ 95% от годината, така че не могат да се тестват 4 седмици всеки път, правейки бог знае какво. Честен и чист спорт не съществува, а тестовете за допинг са шега.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Тестват всички хора като мен, които са на ръба да направят нещо, без да имат цяла държава зад гърба си. Сега трябва да пропусна всичките си уроци, защото тренирах преди 20 минути и трябва да седя 2 часа, преди да ми вземат кръв. Цялото това нещо е лудост и затова спортистите постоянно се отказват и ние губим много страхотни личности. Цялото това нещо е голяма шега и просто не мога да го правя повече. Става нелепо. Не разбирам как трябва да си на разположение, къщата ти трябва да си на разположение, личният ти живот трябва да е на разположение 24/7, защото си добър атлет. Трябва да можеш да имаш хора в къщата си по всяко време на деня без предупреждения. Това трябва да се промени. Това е напълно нелепо за мен. Отблъскват ме да правя нещо, което обичам и това ме боли много.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК