Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

"Няма думи, с които да опиша тъгата и болката си! Както мечтата ми беше на път да се сбъдне, секунда по-късно нея я нямаше и знаех, че ще гледам Олимпиадата по телевизора". Това написа в социалните мрежи родната звезда в тройния скок и четвърта от последното европейско първенство Александра Начева, която се контузи тежко в събота на турнир в Габрово.

Алекс написа следното и показа снимки от "Пирогов" след операцията:

"Приземявайки се в пясъка на турнир в Габрово десният ми крак заседна под мен.

Имам счупване на фибулата и някои разтегнати и скъсани връзки на глезена. Трябвало е да се случи и явно трябва да премина през най-лошото, за да постигна най-доброто и най-ценното. Все пак олимпийски медал не се печели лесно и може би това е цената, която ще платя.

Кошмар с наша надежда! Откараха я в "Пирогов", пропуска Олимпиадата

Оперираха ме на 23.06.
Ще се върна по-силна,по-бърза и по-добра от всякога.

Майната му на Париж, от Лос Анджелис се връщам с медал!
Знам, че по пътя до там ми предстоят още много радости, тъги, препятствия, успехи, европейски и световни първенства. 

Така, че с помощта на семейството ми, близките ми, треньорът ми, докторите и федерацията по лека атлетика ще премина през това изпитание, оправяме крачето и започвам пътя си към Лос Анджелис и 15-те метра!

Благодаря на абсолютно всички, които ми писаха и за първи път усещам толкова силна подкрепа. Съобщенията бяха тройно повече, отколкото след четвъртото място на Европейското, което само ме мотивира още повече!".