Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално Невяна Владинова се представи отлично в началото на втория ден и получи 19.000 оценка за изпълнението си на топка. Тя изрази задоволството си от своето представяне. Оценката й отреди седмо място в класирането на топка в квалификациите от вчера и днес. Невяна сподели още, че е показала повече увереност от първия ден, когато получи 18.700 на обръч.

"Да, това което си пожелах вчера, го направих. Това ми е любимото съчетание и мисля, че за първи път този сезон успях да го покажа. Не мислим за класирането отборно, състезанието не е свършило и тепърва ще видим, какво ще стане. Бях се концентрирала по-отделно върху всеки елемент и вярвах, че мога да го изиграя. Надявам се да го направя още по-добре довечера на финала", сподели Невяна.  

Владинова заяви още, че е спокойна, когато гледа изпълненията на Боряна Калейн и Катрин Тасева. Трите много се подкрепят. "Спокойна съм, когато гледам Боряна и Катрин, мисля, че дори съм най-спокойна от тях двете, чувам шума от публиката и се ориентирам", завърши Владинова.