Невяна Владинова няма да участва на Световната купа в София в края на март и началото на април, ако не е напълно излекувана от контузията си. Капитанът на националния ни тим индивидуално все още тренира на облекчен режим.

„Възстановяването ми върви добре, всеки ден съм по-добре, правя повече неща, но не натоварвам крака си и го пазя“, каза Невяна след днешното контролно състезание на „Раковски“, на което не взе участие.

„В София ще участвам, ако съм готова и съм напълно здрава и в добра форма. Контузията ми е разкъсани връзки и капсула на глезена, но вече мина много време и кракът ми е здрав. Имам леки болки, но те не са толкова страшни“, допълни още красивата грация.

„Трудно ще ми е да гледам от публиката, ако се наложи да пропусна Световната купа, но има и по-важни състезания – европейското и световното, което също ще е в София“, каза още Владинова.

„Много се радвам за Боряна Калейн и за Ерика Зафирова. От тук нататък те вече знаят, че могат и ще бъдат амбицирани. Винаги е имало конкуренция, при нас няма незаменими“, завърши Невяна Владинова.