Невяна Владинова бе определена за №3 в анкетата „Спортист на годината“. Състезателката по художествена гимнастика за първи път попада в челната десетка и то на призовото трето място. Церемонията включваше призьорите да получат наградите от член от семейството. Така Невяна Владинова получи статуетката за №3 от баща си Станимир.

„Спортист на годината номер 3! Просто приказка! Изживявам мечтите си, докато преследвам целта си! Всъщност хората, които изминават пътя към целта с мен са наистина много. Още сто хиляди пъти искам да благодаря на майка ми Веселина Владинова, баща ми Станимир Владинов, сестра ми, човека до мен и неговото семейство, на личния ми треньор Бранимира Маркова и всички специалисти, които работят с мен.

Както на президента на федерацията ни Илиана Раева и всички хора, които работят там и се грижат да не ни липсва нищо, на Министерството на спорта в лицето на Красен Кралев, на журналистите за номинацията и гласовете и не на последно място на феновете ни. Без всички вас никога нямаше да стигна до тази престижна класация. Най-добре ще изразя благодарността си към вас в залата и на килима“, написа Невяна Владинова в личния си профил във „Фейсбук“.