Нора Нова, както е артистичният псевдоним на певицата от близкото минало Ахинора Куманова, е единствената знаменитост, която не се е поддала на мошеническите схеми на Ирина Аткова, пише "Галерия". Както е известно, скандалната финансистка, която е в неизвестност от август 2017 година, беше личен банкер на Мартин Петров. В продължение на години Аткова прилагала всевъзможни мошенически схеми и източвала влога на бившия ни футболен национал от 3,8 милиона лева. Петров е завел дело, на което предстои да бъде даден ход в Софийския градски съд.
 
Не само футболната звезда пострада от Ирина Аткова. И известната певица Богдана Карадочева е станала жертва на мошеничката. В случая банкерката е действала по друга схема. Тя не източвала парите на Богдана, а се сближила с нея, след което убедила певицата сама да изтегли сумата от влога си и да й я даде, за да може Аткова да я „развърти“. 

Winbet - победата е емоция! (18)

Карадочева не призна за каква сума става дума, но пък добави, че и брат й Бойчо също е бил ужилен от Ирина.

Абсолютно същата схема за измама изпечената мошеничка се опитала да приложи и спрямо Нора Нова, като предложила на певицата да й предостави 100 000 лв. от продажба на имот, които да „завърти“ в успешен бизнес. Ахинора обаче единствена от останалите знаменитости се усъмнила в поведението на Аткова, отказала да й даде пари и дори алармирала за опит за измама.

Ирина Аткова продължава да е в неизвестност, а на Мартин Петров му предстои да си върне близо четирите милиона лева в съда, за чиято загуба няма никаква вина.