Температурите се покачиха, замириса ни на море и започнахме все по-често да мечтаем за морския бряг и все по-често да се притесняваме за визията си по бански, а онези излишни 5 килограма ни карат все по-често да се замисляме за крайни диети за постигане на бързи резултати…

Началото на април отвори врати първата концептуална спортна зала в гр. София. Акцентът на залата е върху индивидуалния клиент и персонализирания подход. Мотото на квалифицирания екип от треньори е „ Тренировките  не са само спорт  и начин да поддържаме тялото си във форма. Това е концепция на живот!“.

Напоследък  тренировките в обществените фитнеси и спортни зали стават все по-трудни и некомфортни , заради непрестанния наплив от хора, особено преди лятото и след празници, друг проблем са недостигът на съоръжения, както и невъзможността за уединение и комфорт. Точно поради тази причина  екипът на Unseen Premium Gym споделиха, че са изключително щастливи да са първите, които ще представят единствената по рода си концептуална – частна спортна зала на територията на страната.

Адресът е гр. София , ул. Димитър Хаджикоцев №28 – спортната зала заема партерния етаж на една от бутиковите сгради в квартал Лозенец. А работното време е от понеделник до петък ( 7:30- 21:00ч.) и събота ( 8:00 – 20:00ч.)

Иновативната спортна зала е разработила гама от услуги способни да задоволят вкуса и на най-претенциозните клиенти.
Unseen Premium Gym  гарантират на своите клиенти усамотеност, лукс и качество на услугата, които не се намират никъде другаде.
Залата работи само с предварително запазени часове, а на всеки клиент са предвидени 90 минути, които му гарантират, абсолютно спокойствие и комфорта на цялата спортна зала за провеждане на пълноценна тренировка, както и  вниманието на личен треньор. Залата разполага с частно парко място, луксозни и самостоятелни съблекални, най-висок клас спортно оборудване, избор на музикален плейлист и бар с висококачествени пречистени протеинови и спортни напитки. Пакетът за индивидуални тренировки Ви гарантира всичко това, както и изготвена специално за вас тренировъчна програма, след провеждане на клинични изследвания и анализ на телесните показатели.

Създателят и управител на Unseen Premium Gym Десислава Трифонова в интервю споделя :

„С моя екип разработихме наистина персонална услуга, която кара Вас – нашите клиенти да се почувствате  наистина специални и удовлетворени. Нашите треньори ще създадат за Вас цялостна програма за подобряване на физическото Ви състояние, като ще вземат под внимание Вашите навици, физически показатели, начин на живот, цели, които си поставяте, и не на последно място, наш основен приоритет е здравето на нашите клиенти, затова се стремим резултатите, които ще постигнем заедно да не са само физически. Искаме да сбъднем заедно цялостна промяна, която е трайна и устойчива във времето, затова нашите треньори са много повече от Ваш личен инструктор, те се превръщат във Ваши партньори в постигането на желаните резултати!“.
Освен самостоятелни тренировки с треньор, залата предлага семейни пакети, даващи Ви възможност да тренирате заедно с Вашата половинка, дори можете да дойдете с Вашите деца. Пакетът „Тренирай с приятели“ Ви позволява да се насладите на спорта заедно с вашите приятели, правейки атмосферата дори още по-приятна. Предлагат се и специализирани тренировки за бременни и деца, тренировки по мобилност, както модифицирани групови тренировки – високо интензивни/ ниско интензивни в малки групи до 6 човека. Разгледайте всички услуги и цени тук https://unseengym.bg/

Сложете край на „започвам от утре да тренирам“ и запазете стоя час на https://book.unseengym.bg/login.

Unseen Premium Gym е мястото, където ще намерите всичко необходимо за Вашето мечтано спортно изживяване.