ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Двама спортисти са били пребити посред бял ден в сряда. Те са били нападнати по време на разходка в парк в Сочи от двама непознати. Жертвите са руските състезатели по фрийстайл ски Артьом Набиулин и Мария Доброва. Нападателите са разбили бутилка в главата на Доброва. Тя е откарана в болница.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„Съвсем ненадейно ни нападнаха два души – мъж със сериозна мускулатура и една жена. Не само не сме имали конфликт с тях преди това, но дори не сме разменяли и една дума. Разбиха бутилка в главата на Маша. Има напявания по цялото лице и отток на главата. Аз също имам поражения по лицето. Опитахме да подадем жалба в полицията, но Мария тогава все още беше обляна в кръв и решихме, че е приоритет тя да получи първа медицинска помощ. Беше откарана в болница. Пълна лъжа е са някои подхвърляния в социалните мрежи, че аз лично съм пребил Маша“, заяви Набиулин

Артьом Набиулин е шампион на Русия по фрийстайл ски за 2021 г. и носител на златен медал в ски-кроса от Универсиадата през 2019 г. Мария Доброва е шампионка на родината си във фрийстайла и има победи в Европейската купа.