Четирикратната световна шампионка по художествена гимнастика Александра Солдатова, за която преди дни светът гръмна, че е опитала самоубийство, а след това самата тя отрече информацията, зарадва феновете си.

21-годишната рускиня публикува видео на профила си в „Инстаграм“, на което показва на всички сутрешното си разтягане. Клипът е последван от множества окуражителни коментари и призиви за бързото завръщане на Солдатова в състезанията.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В същото време президентът на Руската федерация по художествена гимнастика и старши треньор на националния отбор Ирина Винер-Усманова обяви, че Александра Солдатова ще вземе участие в днешната шоу програма на провеждащото се в момента Гран При на Русия.

„Саша Солдатова ще участва в представителната програма на московския етап от Гран При. Мисля, че в скоро време тя ще започне да тренира и ще увеличи конкуренцията в националния отбор. При нея всичко е наред, тя се е излекувала. Освен това намерихме добри хора, руски лекари, които ще ѝ помогнат да се възстанови“, обяви Винер-Усманова.

Както е известно, в последно време Александра Солдатова не тренираше с руския тим по художествена гимнастика. Информацията беше, че Саша лекува наследствено заболяване. През есента тя загуби съзнание по време на състезание в Португалия. При приемането ѝ в болница преди няколко дни заради „опита за самоубийство“ беше обявено, че гимнастичката е диагностицирана с булимия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мои утренние потягушки

Публикация, споделена от Alexsandra Soldatova. (@soldy21) на