Както знаем, светът на спортните залози е особено необятна територия. Всеки букмейкър може да се похвали с огромен брой спортни предложения, но винаги ще забележим, че по-важните дербита и по-колосалните сблъсъци получават сериозен шанс за добри промоционални условия. Практиката показва, че ако всеки клиент и почитател на спортни залози, се смята за абсолютен фен и знае къде точно ще има сериозни сблъсъци, то букмейкърът е спортното божество, което винаги подрежда правилната програма, за да може следващите дербита да бъдат не просто адреналинно изживяване, но и възможност за инкасирането на сериозни печалби. И след като имаме въпрос в заглавието, краткият отговор е: да.

Всяко по-голямо дерби присъства в радара на експертите и ни доказва, че освен стандартни залози, винаги можем да използваме и някои промоционални условия. Какви обаче могат да бъдат те и защо е редно да обръщаме повече внимание на топ срещите, които всеки оператор поставя в онлайн платформата? Открай време е ясно, че когато очакваме големи и сериозни спортни сблъсъци, всеки букмейкър ще иска да даде по-добрата промоция.

Точно по тази причина се измислят и най-различни и интересни предложения, с които да се привлече вниманието. Бяха необходими няколко години в разработване на системите, но след като повечето платформи се пренесоха в онлайн пространството, можем да видим и обновени предложения. Една от най-важните промоции, която ще открием за дербитата, е тази с повишаването на коефициентите. Да речем, че ще гледаме Ел Класико, във всяка една платформа на реномираните брандове ще забележим, че тази среща се радва на високи коефициенти, при това за двата отбора, спрямо всички останали.

След като историята на този популярен мач испанското първенство е от особено значение и винаги присъстват изненади, ще забележим и по-добрите възможности за печалба, а те съответно ни дават и по-сериозно удоволствие, стига разбира се да бъдем от печелившата страна. Друга интересна възможност е да печелим бонуси на всеки гол в дадена среща. Особено ако гледаме мачове в Шампионска лига и единият отбор трябва да обърне много сериозно резултата, за да продължи напред.

Следователно докато клиентът познава резултата, освен печеленето на залога, той автоматично получава и бонус сума за още по-точната си прогноза. Спокойно можем да разгледаме и всички възможности на бет 365 бонус за качествени спортни преживявания от самото начало. Все пак всеки лицензиран и реномиран букмейкър много добре знае какво е удоволствието да имаме печелившата прогноза от голямото дерби. Честа практика е да видим, че освен насочване на вниманието към една среща, някои оператори директно предлагат по-специален спортен ден, когато всички коефициенти се повишават или само тези за определено първенство.

Така никой не е ощетен, защото не е фен на даден отбор. Промоционални условия можем да открием и при много оспорваните срещи. Там промоцията може да се отбележи върху кеш-аут функцията, която няма да начисли такса за изтегляне, особено ако срещата е на път да влезе сред най-гледаните срещи на годината - след като футболните сезони в цяла Европа са в разгара си, а след това чакаме и Евро 2021, можем да бъдем сигурни, че тази година спортът, както и букмейкърите, ще предложат повече. Не е тайна, че някои оператори предпочитат да дават промоции за определени футболни лиги, както и за тимовете, които спонсорират.

Следователно и това е опция, която ще ни ориентира добре в света на залозите. Практически можем да бъдем сигурни, че когато сме избрали правилния букмейкър, добрите предложения никога няма да свършват. От клиентите се изисква само да следят информационните таблици и да гледат кога е следващото по-добро предложени. Всичко останало опира на футболни теории и добра стратегия при самия залог.