Психиатърът д-р Анета Аничкина коментира драмата с гимнастичката ни Цветелина Стоянова, която преди седмица скочи от 6-ия етаж на блок в "Надежда".

"Изгледах почти всички интервюта по темата. Илиана Раева повтори няколко пъти думите на Цвети: "Госпожо, Вие не ме разбирате". Тук е разковничето. Това е било зов за помощ", започна Аничкина пред БТВ.

"Психоложката на ансамбъла каза в едно интервю, че е водила Цвети на клиничен психолог, който е заявил, че няма депресия. Съмнявам се, че тази диагноза е вярна. Клиничният психолог не може да постави диагноза. Той може да помогне на психиатъра за това. Нешка Робева също повтори няколко пъти: С това може да се справи само психиатър.

Това, което се случи с Цвети, е ежедневие. Родители, роднини, приятели, съседи не могат да видят и разберат проблемите. Те трябва да видят промяната. Цвети се е променила отпреди повече от месец. Повтаряла е само: Не мога, не мога, отказвам се. Нещо, което не е правила преди. Другите признаци са нарушенията в храненото, спането, държанието", допълни психиатърът.

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА