Българският професионален боксьор Кубрат Пулев обяви, че е стигнал до победата над Александър Устинов с добра стратегия и подготовка. Кобрата благодари на всички българи в залата в Хамбург и пред телевизионните екрани за подкрепата.
 
“Подготвих се добре и резултатът е налице. Имах трима добри спаринг партньори – американец, руснак и украинец. Противникът беше труден, но му отворих аркада, което беше плюс за мен. За мача имахме специална стратегия, която беше обсъдена с треньорите ми в германския отбор Зауерланд и с националния селекционер Михаил Таков”, заяви Пулев пред “Диема” минути след победата.
 
“Победата не е само моя, тя е и на Михаил Таков, на всичките ми треньори в ЦСКА, на Палми Ранчев и на всичките ми приятели, които бяха с мене. Празнуването е най-лесно. В това българите сме царе. Наздраве на всички българи. Искам да благодаря за българите в залата. Това беше най-голямата подкрепа, която съм получавал от българи в Германия. Благодарен съм и на подкрепата на хората пред телевизорите”, допълни Кобрата.
 
“Каквото имам да кажа на Владимир Кличко, ще му го кажа на ринга. Най-вероятно ще имам още един мач преди срещата с Кличко. Предполагам, че този двубой ще е до края на годината. Ще се стремя да зарадвам България и да я прославям по света”, разкри носителят на европейската и интерконтиненталната титла в най-тежката категория при професионалистите.