ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Бронзовата олимпийска медалистка с ансамбъла по художествена гимнастика Ренета Камберова, която от няколко години ръководи много успешно спорта в родния си град Пазарджик, апелира да помогнем на малкия Атанас Вътев. 

Четиригодишният Наско е роден със съдово-венозна малформация зад дясното ухо. Необходимо е продължително лечение и две операции, които не се извършват в България. От клиника "European Vascular Anomalies" са отправили първоначална оферта от 50 000 евро, която е непосилна за семейството.

Рени Камберова организира онлайн търг, в който се разиграват ценни реликви, каквито всеки любител на спорта би искал да притежава. Аукционът се провежда от Рени Камберова в личния й профил във "Фейсбук".

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Наддаванията са за артикули, дарени от част от най-големите и успешни български спортисти. Търгът ще продължи до 15.12.2022 г., 18:00 часа.

Началната цена за всяка реликва и стъпката на наддаване определят самите участници. За някои артикули цените вече надхвърлят 500 лева. 

"Благодарим на всички наши спортисти, които за пореден път доказаха, че имат огромни сърца. Вярвам, че всички заедно ще спечелим в името на Наско!", написа Камберова.

"Наско е на 4 години и е изключително лъчезарен. С него имахме възможност да прекараме малко време заедно. Той е много комуникативен и обича да рисува. Когато го помолих да ми подари своя рисунка, той ми се извини и каза, че няма да може, защото всички са за мама. Разбирам го. И аз много обичам моята мама. Всеки един от нас има моменти, в които е имал нужда от помощ и подкрепа, но за съжаление не винаги можем да се справим сами. От опит знам, че най-добрата помощ е тази навреме", сподели още Рени Камберова в социалните мрежи, разказвайки за срещата си с Наско.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ

Банка: ДСК

IBAN BG71STSA93000029461786 - BGN

BIC: STSABGSF

IBAN BG05STSA93000029461907 - EUR

BIC: STSABGSF

 

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

 

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ ЧАСТ ОТ КАМПАНИЯТА “С ЛЮБОВ ЗА НАСКО” Скъпи приятели, стартира онлайн търгът, част от кампанията...

Публикувахте от Reneta Kamberova в Сряда, 7 декември 2022 г.