Семейството на Тайгър Уудс има сериозни притеснения, че легендарният голфър отново може да се пристрасти към обезболяващите, след като премине през настоящата терапия за възстановяване от катастрофата.

Опасенията идват от това, че в миналото той имаше проблеми със зависимост към обезболяващи лекарства. Дори премина през клинична терапия заради пристрастяването си.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

В същото време властите в Калифорния обявиха, че срещу 45-годишния Уудс няма да бъдат повдигнати обвинения заради катастрофата.

„На мястото на инцидента не бяха открити следи от нарушаване на правилата на движение и вероятно става дума за инцидент, който за щастие се размина без сериозни последствия и други пострадали“, заяви областният заместник-шериф Карлос Гонсалес.

Както е известно, преди дни Тайгър Уудс претърпя ужасен инцидент, при която спасителните екипи трябваше да се разрежат колата му, за да го извадят от нея. Спортистът беше приет в болница и подложен на операция заради множество фрактури на крайниците. Хирурзите му поставиха голям брой медицински планки, пирони и винтове.

Всички са категорични, че само поставеният предпазен колан и модерните системи за безопасност, монтирани в джипа, са спасили живота на легендарния голфър.