ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Националите ни по таекуондо Калина Бояджиева и Митко Джорджев се представиха чудесно на престижния Grand Prix в Тауян, Китай.

Сред най-добрите 32-ма състезатели от цял свят, макар и без медали, се справиха достойно с противниците си, демонстрирайки сила и боен дух, предаде кореспондентът на БЛИЦ от Китай.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

В първата си среща Кали срещна поставената под номер 4 туркиня Суде Узунчавдар и загуби с 3:6, 4:6, като водеше и имаше шанс и в двата рунда!

Митко Джорджев също имаше нелеката задача да се бие срещу един от топ състезателите при 68кг - испанеца Хавиер Перез Поло! Митко спечели първи рунд, но не преодоля следващите два.Националите ни бяха предвождани от треньора Пламен Трънски по време на силния Grand Prix.

Присъствието на президента и вицепрезидента на  БФТ Слави Бинев и Георги Папазки по време на турнира в Тауян бе високо оценено от лидерите на World Taekwondo и по специално от президента на Световната Федерация д-р Чо, които не им позволи да се отделят от него през цялото време.

Това  засвидетелства огромно уважение към българската федерация и нейното ръководство, които отдавна са част и от ръководството на европейската.

Слави Бинев, като действащ президент на ETU, заедно със своя заместник, отново затвърдиха силната позиция на България в света на таекундо, което неминуемо издига престижа на страната ни.