Слави Трифонов изненада всички с последното си включване във "Фейсбук". Шоуменът и лидер на "Има такъв народ" публикува специално видео, което е посветено на успехите на България на Олимпиадата в Токио. Трифонов се поклони на българските жени, след като всичките ни медали от Игрите бяха завоювани от спортистки от нежния пол.

"Има неща, които са по-важни.

Има и неща, които са най-важни.

Българската жена е смела, одухотворена, силна, целеустремена и красива. Тя е най-важна", написа Слави Трифонов към клипчето, което публикува. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Посвещава се на българските момичета, които ни направиха толкова горди на Олимпиадата в Токио", добави шоуменът.

Клипчето е озвучено с песента на Слави и Ку-ку бенд с Крисия Тодорова - "Песен за България".

 

Има неща, които са по-важни. Има и неща, които са най-важни. Българската жена е смела, одухотворена, силна, целеустремена и красива. Тя е най-важна.

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Вторник, 10 август 2021 г.

 

БЛИЦ припомня, че на Олимпиадата в Токио България завърши на 30-о място в класирането по медали. Родните спортисти спечелиха общо шест отличия - 3 златни, 1 сребърно и 2 бронзови. Това е най-доброто представяне на родината ни на летни олимпийски игри от началото на 21 век.

Шампионки станаха Ивет Горанова (карате), Стойка Кръстева (бокс) и Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика - Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова. Сребро в стрелбата завоюва Антоанета Костадинова, а бронзови отличия взеха в борбата Тайбе Юсеин и Евелина Николова.