Спортните таланти на „Еврофутбол“ – Василики Кадоглу и Георги Цурев, триумфираха на плувния маратон в Дордрехт, който се състоя на 31 август. като част от кампания за набиране на средства за борбата срещу рака. Двамата финишираха ръка за ръка по 2,5 – километровото разстояние в холандския град като го преодоляха за 34 минути. Общата събрана сума от маратона е 193 053 евро.

Преди старта българските плувци се срещнаха с кмета на града Вутер Колф, както и с олимпийския шампион от Пекин 2008 на 10 км в открити води - Мартен ван дер Вайден, който през 2019 г. изплува 163 километра без да спира, като част от същата инициатива за борба срещу рака.

Друг спортен талант на „Еврофутбол“ - Гергана Топалова, стана държавна вицешампионка по тенис на приключилото в неделя първенство на кортовете на „Левски“. За съжаление, контузия й попречи да покаже истинските си възможности на финала. Ден преди това Гергана и партньорката й Петя Аршинкова станаха шампионки на двойки жени. Следващите й участия са два турнира от категория 25 000 в Триест (Италия) и в Санкт Пьолтен (Австрия).

Спортния талант на публиката – Александър Сръндев спечели първо място с отбора на НСА на университетски игри, които се състояха от 23-ти до 29-ти август в Албена.