Отличната серия от успехи на Спортния талант на „Еврофутбол“ Тихомир Иванов продължи и във Франция. 24-годишният българин триумфира в дисциплината скок на височина на турнира в град Сотвил-Ле-Руен. Тихомир постигна 223 см, което бе достатъчно за първото място. След него е японецът Хасегава със същия резултат, като решаващо бе, че нашият талант превзе височината от втори опит, докато на опонентът му му трябваха три опита. Трети е малиецът Рандхава с 219 см.

Това е втори златен медал за Тихомир след този от Универсиадата в Италия. Малко след нея той взе и сребро на турнир в Марсилия.

Друг спортен талант на „Еврофутбол“ - Василики Кадоглу, триумфира с титлата на 1500 метра свободен стил от завършилото в неделя Държавно лично отборно първенство по плуване за мъже и жени на басейн "Диана" в столицата. 16-годишната варненка заедно със съотборничките си в „Астери“ Гергана Стоянова, София Христова и Петя Бонева завоюва златото и в щафетата 4х200 м свободен стил, а на 4х100 метра съчетано грабнаха сребърните отличия. 

„Еврофутбол“ желае успех на всички Спортни таланти!

Медийни партньори на програма „Спортни таланти“ са сайтовете BLITZ.BG, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците „Труд“ и „Еврофутбол“;  агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия „Васил Левски”.