Няма промяна в състоянието на Цветелина Стоянова, която във вторник направи опит за самоубийство. Това съобщиха от "Пирогов". Пациентката е настанена в Централна реанимация, след като беше оперирана по спешност. Цвети скочи от шестия етаж на блок 319 в столичния квартал "Надежда", за което БЛИЦ първи съобщи.

Говорителят на "Пирогов" отново потвърди, че Цвети е била контактна и в съзнание, когато е била приета. "Операцията се наложила заради заради сериозен кръвоизлив в далака, който обаче е овладян, каза ПР-ът на болницата Мария Пойразова.

„Въпреки операцията състоянието й е много тежко и още е в реанимация. Тя не е в съзнание. Не диша сама, поставена е на апаратна вентилация. Това означава, че не диша сама, а диша чрез апаратура. На този етап нейното състояние не позволява да се прави друго или някакви специални изследвания. Те ще бъдат направени на по-късен етап", допълниха от "Пирогов".

От болницата припомнят, че пациентката е докарана от Спешна помощ със съчетана травма, т.е. засегнати са няколко анатомични области – има сериозна белодробна контузия, травма в областта на корема и прешлени.

Агенция БЛИЦ стиска палци на Цвети да се пребори. Искаме отново да ни радва!

ВСИЧКО ЗА СЛУЧАЯ С ЦВЕТЕЛИНА СТОЯНОВА