Mtel Sport 1 ще излъчи през уикенда първия старт за сезона в MotoGP – този за Гран при на Катар. Марк Маркес, Андреа Довициозо, Валентино Роси, Маверик Винялес и всички останали звезди на световния шампионат ще покажат в каква форма се намират и ще се надяват да направят първата успешна крачка към завоюването на титлата. 

Квалификациите в MotoGP на пистата Losail International са в събота от 15:30 часа. Състезанията в трите класа могат да се проследят пряко по Mtel Sport 1 от 15:00 часа, като битката в кралския започва в 18:00 часа и ще се излъчи директно и като pay-per-view на платформата https://ppv.mtel.bg.

Решителните битки на първия ATP Masters 1000 турнир в Индиън Уелс ще приковат вниманието на тенис феновете. Полуфиналите започват в събота в 20:00 часа, а титлата ще се реши в неделя от 22:00 часа. Освен по Mtel Sport 1, тя също ще може да се проследи в реално време на https://ppv.mtel.bg.

Руската Премиер лига ще зарадва футболните почитатели с дербито Рубин Казан – Спартак Москва в събота от 18:00 часа по Mtel Sport 2. В състава на домакините обаче няма да видим капитана на българския национален отбор Ивелин Попов, който няма право да вземе участие в двубоя, тъй като е преотстъпен в тима от Казан именно от Спартак Москва.

Лидерът във временното класиране на холандската Ередивизи – ПСВ Айндховен, записа сензационна загуба с 0:5 на гости на опашкаря Вилем II в последния кръг и в събота от 20:45 часа по Mtel Sport 2 ще се опита да се завърне на пътя на победите при домакинския си мач с Венло. 

Вторият във временното класиране Аякс се доближи на 7 точки от ПСВ и ще се опита да се възползва от всяка грешна стъпка на водача. За да поддържа интригата, тимът от Амстердам трябва задължително да вземе трите точки при гостуването си в Ротердам на Спарта в неделя от 15:30 часа. Малко по-късно – от 17:45 часа, седмият във временното класиране Цволе е домакин на шампиона Фейенорд, който заема петата позиция. Двата двубоя от холандското първенство в неделния ден можете да проследите по Mtel Sport 2.

По традиция Mtel Sport 2 ще излъчи директно и поредната галавечер от UFC. Този път домакин на събитието е Европа и по-специално лондонската зала O2 Arena. Основното събитие ще е сблъсъкът от тежка категория между Фабрицио Вердум и Александър Волков. 40-годишният бразилски ветеран загуби през май 2016 г. титлата от Стипе Миочич, но ще иска да докаже, че все още е основна фигура. Волков още няма загуба в UFC, след като се присъедини към организацията през 2016 г. Шоуто UFC от Лондон ще може да се гледа пряко на 17 март от 23:00 часа по Mtel Sport 2.

В неделната вечер е време за поредния старт от сезона в НАСКАР този път от пистата Фонтана, в щата Калифорния. Началният час на състезанието е 21:30 ч., а каналът – Mtel Sport 2.