Христо Стоичков отправи специално видеопослание преди предстоящите две световни първенства по таекуондо - за кадети и за юноши и девойки, които ще се проведат в София от 28 юли до 7 август. Легендата на българския футбол и Барселона е едно от лицата на събитието. Стоичков е приел поканата на вицепрезидента на родната федерация Георги Папазки - един от собствениците на Winbet. Букмейкърът е спонсор на федерацията. Именно Стоичков е едно от лицата на Winbet.

"В Америка е лято, а в България ще е таекуондо лято. Аз тръгвам от Америка и Ви чакам в "Арена Армеец". Там ще се видим", каза Стоичков в специалното видео.

БЛИЦ разбра, че Камата прави опит да доведе голяма звезда в България. Ицо е поканил Златан Ибрахимович, който в момента е футболист на Милан и се възстановява след операция. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Стоичков се е свързал със Златан и съдейства той да присъства на откриването на 2 август. Шведският голмайстор, освен с виртуозните изпълнения с футболната топка, е и носител на черен колан по таекуондо, а двете му деца се занимават активно с този спорт. 

Целият световен таекуондо елит се събира в София от 28 юли до 7 август, като за първи път в една държава се провеждат две световни първенства в една година. Първенствата са под патронажа на президента на България Румен Радев.

Освен двете първенства, за откриването на 2 август в София пристига и световният демо отбор, който ще има уникална демонстрация в „Арена Армеец“. На 3 агуст шоуто продължава и в Пловдив, където в Античния театър публиката ще може да се наслади на невероятните изпълнения на демо отбора.