ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Петър Гергьовски е новият световен шампион за младежи в паралелния слалом по сноуборд. На финала в Банско 17-годишният талант от Чепеларе си наложи над сребърния медалист в паралелния гигантски слалом от вчера Александър Кръшняк. Четвърти завърши друг българин - Кристиян Георгиев.

За финалите дойде и единственият българин, носител на Световната купа на ФИС - Радослав Янков.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Припомняме, че в петък още един наш талант завоюва световна титла на големия форум в Банско. Тервел Замфиров спечели златото в паралелния гигантски слалом, а Александър Кръшняк взе сребърен медал. В спора за третото място Петър Гергьовски отстъпи пред германеца Макс Кюнхаузер, но ето, че днес успя да се качи на върха.  

 

Нова световна титла в сноуборда за България Петър Гергьовски е новият световен шампион за младежи в паралелния слалом по сноуборд. На финала в Банско той си наложи над сребърния медалист в паралелния гигантски слалом от вчера Александър Кръшняк. Четвърти е Кристиян Георгиев. За финалите дойде и единственият българин носител на Световната купа на ФИС Радослав Янков. Браво момчета! Българите можем!

Публикувахте от Bulgarian SKI Federation в Събота, 25 март 2023 г.

 

Българският химн отново звучи в Банско Ден след световната титлата на Тервел Замфиров в Банско и Петър Гергьовски спечели злато и ни накара да се чувстваме горди слушайки химна на Бъндеришка поляна

Публикувахте от Bulgarian SKI Federation в Събота, 25 март 2023 г.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК