Страшен скандал се развихри в САЩ дни след финала по американски футбол, спечелен от Канзас Сити Чийфс с 31:20 над Сан Франциско 49-ърс.

Разгневени американци не спират да заливат социалните мрежи с гневни постове, обвинявайки двете певици, изнесли супер шоу на почивката Дженифър Лопес и Шакира, че са били твърде секси, за да бъдат излъчвани по телевизията.

Някои сравниха изпълнението им с порнография, други пък обвиниха организаторите, че дават лош пример на младите момичета.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Това си беше чиста реклама на сексуалната експлоатация на жените. Наложи се да спрем телевизора за няколко минути, защото в стаята ни имаше деца и не трябваше да виждат това", беснеят фенове.

Има и такива, които ги контрират с въпроса защо не са така чувствителни, когато по телевизията пускат реклами на бира и чипс, които също не са полезни за малки деца.

Аргумент в защита на двете секси латино изпълнителни е и това, че те реално са били по-облечени от Адам Левайн, който пя гол до кръста през миналата година, а тогава нямаше нито един възмутен от голотата му.