ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Огромен скандал разтърси федерацията ни по плувни спортове. След проведен турнир „Пирин“ между 05 и 07 май 2023 г. в гр. Благоевград, в социалните медии е публикуван подигравателен клип „Поздрав за кучките“ от състезателки на СК “Торпедо“, към всички съдии, организатори, треньори и конкуренти по време на международно състезание.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

За скандала първи в социалните мрежи даде гласност тик ток звездата и влогър Балан. 

Победата първоначално е присъдена на дуета на СК Левски Спарта 2000. След  подадена контестация от страна на Дуета на “Торпедо” главният съдия отнема златния медал от Левски и го присъжда на второто място. Покрива ли се скандала или се толерира подобно поведение от Федерацията по плувни спортове? 

Публикуваният от победителките клип е: 

„Поздрав за кучките“

Подобни прояви не отговарят на високите критерии за етично поведение на елитни състезатели, имащи право да представят Република България пред света. Това ли е лицето на България и защо такова поведение? Такива ли деца трябва да представляват България на международни форуми? 

Припомняме че, преди няколко месеца за поведение състезателки от друг клуб бяха лишени от правата си да представляват България на международни форуми.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

@blitzbg След проведен турнир „Пирин“ Благоевград, на 05-07.05.2023г в гр. Благоевград, в социалните медии е публикуван подигравателен клип „Поздрав за кучките“ от състезателки на СК “Торпедо“,  към всички съдии, организатори, треньори и конкуренти по време на международно състезание. #торпедо #пирин #федерацияпоплуване #балан #състезание original sound - blitz