С боен поздрав "Taekwon" от студентите и част от националите по таекуондо, бяха посрещнати гостите на откриването на фотоизложбата "Моменти на слава", посветена на спортни таланти от България и Корея. На събитието, организирано съвместно между Посолство на Корея и НСА присъстваха зам. министърът на спорта Стоян Андонов, Президентът на БФТ Слави Бинев, зам. председателят на Федерацията Димитър Михайлов, председателят на Световната Про Таекуондо Федерация г-н Банг, който е в България по покана на г-н Бинев, посланикът на Корея Н.Пр. Джеонг, държавни представители и спортни шампиони. 

Официалното откриване бе дадено от Ректора на Академията проф. Пенчо Гешев, а фотосите представяха върхови постижения на родни и световни спортисти. Таекуондо бе удостоено с почетно място, като ключов фактор за развитието на отношението между България и Корея. Сектор Таекуондо към НСА получи дарение от посолството на Корея под формата на екипировка. Тя бе връчена на члена на УС на БФТ и преподавател по таекуондо в НСА Димитър Аврамов, който с асистенция на Председателя на БФТ показа на гостите завидна техника, дори и за национален състезател и затвърди поста си на преподавател, като напълно заслужен.

Посланик Джеонг поздрави БФТ и председателя и за работата и усилията, които Федерацията полага и успеха, който бележи в развитието и популяризирането на Таекуондо в национален и международен план.