Спортните таланти на "Еврофутбол" в академичното гребане – Кристиан Василев и Борис Йотов, финишираха на шесто място във финал "Б" и заеха 12-о място в крайното класиране на двойка скул на световното първенство по академично гребане в Пловдив.

Третият участник в състезанието, подкрепен от българския букмейкър – Станимир Халаджов, се състезава на двойка без рулеви с партньора си Ангел Кацарски, но двамата не успяха да преодолеят репешажите и завършиха на 23-о място в дисциплината си.

Александър Джорджев, Александра Георгиева и Емилия Тасева спечелиха два златни и един сребърен медал на 20-ото Балканско първенство по таекуондо, което се проведе в Букурещ (Румъния).

Александра стана балканска шампионка за кадети в категория до 41 кг., а Александър се пребори за титлата в категория до 63 кг. при юношите. "Играх 4 мача - първият с представител на Румъния, който завърши 17:3, вторият – със състезател от Македония, завършил с резултат 18:4, третият срещу сънародника ми Теодор Здравков, когото победих със златна точка. На финала надделях над участника от Сърбия със 17:5", коментира Джорджев.

ОЩЕ - ТУК!

"Еврофутбол" желае още много успехи на спортните си таланти!

Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са сайтовете BLITZ.BG, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, вестник Еврофутбол и агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".