Спортните таланти на "Еврофутбол" Таня Звискова и Янина Станчева се представиха отлично на международния турнир по спортна стрелба Гран При в Нови Сад (Сърбия). Таня спечели бронзов медал в дисциплината 60 изстрела от положение легнал с малокалибрена пушка с резултат от 620.1 т, като едва 0.3 т. я разделиха от 2-то място. На 3 х 40 изстрела със същото оръжие стана 11-а с резултат 1 153 т. 

Янина Станчева също записа едно 11-о място в дисциплината 60 изстрела от легнало положение с малокалибрена пушка, като постигна резултат от 613.7 точки.

Мария Делчева завърши на трето място на Световната купа по бадминтон за младежи и девойки. Международният турнир, в който се включиха 168 състезатели от 25 държави, се проведе в Пазарджик.

Талантът на "Еврофутбол" победи съперничките си от Шотландия, Чехия и Кипър, но падна от рускинята Анастасия Шаповалова. "За мен този турнир беше проба за Европейското, защото почти всички участваха и успях да се сравня с останалите", коментира Мария.

Двамата таланти на "Еврофутбол" в таекуондото – Митко Джорджев и Калоян Бинев, участваха в турнира от най-висок ранг Гран При в Москва. Въпреки че изгубиха първите си срещи, те се чувстват изключително подготвени и гледат напред към предстоящото Гран При в Тампере (Финландия). 

Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са сайтовете BLITZ.BG, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info вестник Еврофутбол и агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".