ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от най-успешните родни спортисти Йордан Йовчев се замеси в грозен инцидент, при който едва не уби човек, твърди "Уикенд".

Според свидетели Йовчев блъснал човек на пешеходна пътека със светофар в София, докато говорел по телефона.

Пешеходецът се разминал с най-лошото, а Йовчев дори не слязъл от колата, за да провери състоянието на пострадалия, разказват още свидетели.

Сакатлъкът се случил на 21 март малко преди 18:00 часа на кръстовището на бул. „Драган Цанков” и ул. „Никола Мирчев”. Човекът пресичал по пешеходната пътека в посока парк хотел „Москва”, когато черният мерцедес S-класа на Данчо Йовчев направил ляв завой и го връхлетял.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Добре, че младежът някак реагира, иначе ударът можеше да се окаже фатален. Много се уплаши, но извади късмет. Ако на негово място беше дете, майка с количка или възрастен човек, си отиваха. 

Светофарът е от онзи тип, който пуска на зелено и автомобилите и пешеходците, такива има доста в София. Но това не е оправдание за шофьора, който на всичкото отгоре беше с телефона на ухото", разказват очевидци.

Те допълват, че Йовчев само си подал главата през прозореца и му извикал: „Ела тук да се разберем, приятелю!”.

Вече поосвестил се от шока, пострадалият се възмутил на безочието на шофьора и без да се разправят, направо му теглил една майна и си хванал пътя.

„Човекът явно не искаше да прави панаири на гърба на човек като Йордан Йовчев, а само да получи едно „извинявай”. И като чу тази реплика, толкова се ядоса, че направо си тръгна. Срамота е хора, макар известни и с големи успехи, да се държат така”, разказват свидетели.

Час по-късно на телефон 112 е подаден сигнал за инцидента, но жалба срещу Йовчев не е подавана.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК